Alekorin tuotteita ostamalla autat vähentämään hävikkiä, säästämään luontoa, tekemään tilaa uusille verkkokaupan tuotteille, mutta ennenkaikkea säästät rahaa! Tuotteilla on käyttöaikaa hyvin jäljellä. Tervetuloa tekemään hyviä löytöjä!

 • ALE!
  Helokkiöljyä, kamomillan -ja laventelin eteeristä öljyä sisältävä Kamomilla Sheavoide rauhoittaa tehokkaasti kutisevaa ihoa ja sopii myös lapsille! Erityisen hyvä ihottumille, ötökänpuremiin, psoriasis sekä akne -ja ekseema ihoille.
 • ALE!
  Kaurilan Saunan Alpppiruusu Vartalovoi palkittiin yhtenä parhaista luonnonkosmetiikkatuotteista vuonna 2022! Sen sisältämä yhdistelmä valikoituja kasviöljyjä hoitaa ja hellii ihoa.
 • ALE!
  Auringonkukka manteli puhdistusöljy sopii myös herkälle iholle poistaen hellävaraisesti, mutta tehokkaasti lian ja meikin  kasvoilta samalla, kun se hoitaa ihoa tehokkailla luonnollisilla kasviöljyillä. Öljyputsari poistaa helposti myös vedenkestävän meikin tukkimatta ihohuokosia!
 • ALE!
  Hellävarainen aurinkosuoja, joka hoitaa ihoa syvemmältä. Aurinkosuoja vartalomaito suojaa ihoa haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä sekä estää niiden aiheuttamia ihovaurioita. SPF 50, probioottinen. ei nanopartikkeleita, parabeeniton.
 • ALE!

  Suojakertoimen SPF 50 sisältävä hyaluronihappo Anti-age päivävoide estää jopa 98% auringon haitallisista säteistä!

  Saaren Taika Ecolution Anti-age päivävoide suojakertoimella saa ihon tuntumaan silkkiseltä ilman tukkoista tunnetta iholla. Voiteen kermainen koostumus tuntuu ylelliseltä iholla jättämättä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Runsaasti hyaluronihappoa sisältävä päivävoide antaa suojaa sekä auringon UVA-, että UVB säteitä vastaan.   Korkealuokkainen päivävoide sisältää runsain määrin C -ja E -vitamiineja, jotka suojaavat ihoasi mm. auringon ja ilmansaasteiden aiheuttamilta vaurioilta sekä ihon ennenaikaiselta vanhenemiselta.  

 • ALE!

  Jalkadeospray – Laufwunder

  14,30 
  Viilentävä ja virkistävä jalkadeodorantti tuo pitkäaikaista raikkautta jaloille! Luonnollisina viilentävinä ainesosina mentoli ja kamferi.
 • ALE!
  Raikkaat Kaurilan Saunan Appelsiini jalkakylpytabletit pehmentävät ja virkistävät jalat ja ilahduttavat söpöydellään. Luonnonkosmetiikkaa, valmistettu Suomessa. Mukana tulee ihana esite tuotteesta.
 • ALE!
  Myös hajusteeton tuote voi olla kaunis, kuten nämä jalkakylpytabletit. Kaurilan Saunan jalkakylpytabletit pehmentävät ja virkistävät väsyneemmätkin jalat ja ilahduttavat söpöydellään. Luonnonkosmetiikkaa, valmistettu Suomessa. Mukana tulee ihana esite tuotteesta.
 • ALE!
  Raikkaat Kaurilan Saunan jalkakylpytabletit pehmentävät ja virkistävät jalat ja ilahduttavat söpöydellään. Isompi pakkaus Kimarasta sisältää 9 erilaista jalkakylpyä, joilla hurmaat itsesi ja läheisesi! Luonnonkosmetiikkaa, valmistettu Suomessa. Mukana tulee ihana esite tuotteesta.
 • ALE!
  Raikkaat Kaurilan Saunan Piparminttu jalkakylpytabletit pehmentävät ja virkistävät jalat ja ilahduttavat söpöydellään. Luonnonkosmetiikkaa, valmistettu Suomessa. Mukana tulee ihana esite tuotteesta.

Otsikko

Go to Top