Flow Cosmeticsin tuoksuton Rasulsavi & Suola-saippua ja Eco Max vartalo/selkäharja

37,90 

Varasto loppu

Varasto loppu

Varasto loppu

Hyvä lahjaidea hänelle, joka on herkkä tuoksuille ja jonka iho kaipaa erityistä huomiota. Ja hänelle, joka arvostaa ekologisuutta ja tuotteiden puhtautta.

Settiin kuuluu Flow Cosmeticsilta  tuoksuton ja hellävarainen saippua hiusten ja vartalon pesuun. Tämä Rasulsavi & Suola-saippua on suunniteltu erityisesti herkälle iholle, sekä hellävaraiseksi pesutuotteeksi erilaisille iho-ongelmille, atooppiselle iholle, psoriasikseen sekä  hilseilevälle hiuspohjalle. Saippua on tuoksuton, joten allergioista kärsiville se on hyvä vaihtoehto. Hellävarainen saippua sopii erinomaisesti myös lapsille sekä kasvojen pesuun.

 

Lisäksi Eco Max vartalo/selkäharja, jossa on keskiluja kasvikuitu, joka on täydellinen käytettäväksi kuivana vartaloharjana tai märkänä kylpy/-suihkuharjana. Pitkä puukahva on ergonomisesti muotoiltu kaarevaksi joten harjassa on erinomainen ulottuvuus.  Kahvan pituuden ansiosta myös jalkojen harjaaminen on helppoa,  Ja harjaspään suuri harjasmäärä tarjoaa runsaan vaahdon kylpyharjana käytettäessä.

 

Related products

Go to Top