Jalkakylpytabletit, kimara – Kaurilan Sauna

12,70 

20% Off

Varasto loppu

Neljän raikkaan jalkakylpytabletin pakkaus; rosmariini ja laventeli. Pehmentävät ja virkistävät väsyneemmätkin jalat ja ilahduttavat mieltä söpöydellään.

Luonnonkosmetiikkaa, valmistettu Suomenna.

Mukana tulee ihana esite tuotteesta.

Varasto loppu

Varasto loppu

Kaurilan Sauna valmistaa korkealaatuista artesaani luonnonkosmetiikkaa Helsingin Meilahdessa.

Yksi heidän ihanista tuotteestaan ovat raikkaat jalkakylpytabletit. Ne pehmentävät ja virkistävät väsyneemmätkin jalat ja ilahduttavat mieltä söpöydellään. Kimara sisältää 4 erilaista suosikkijalkakylpytablettia; piparminttu sitruunaruoho, rosmariini ja laventeli. Ne ovat myös ihana lahjaidea! Välillä on hyvä pysähtyä ja antaa hemmotteluhetki jaloille ja nauttia hetkestä.

Jalkakylpytabletit on maustettu rosmariinin eteerisellä öljyllä, joka on yrttisen raikas tuoksu. Jalkakylpyjen tuoksut ovat peräisin luonnollisista eteerisistä öljyistä.

INCI
Sodium chloride (Sea salt), Sodium bicarbonate (Baking soda), Citric acid, Cocos nucifera (Coconut oil). Rosmarinus Officinalis (essential oil), Linalool*, Limonene*. *from natural essential oil

FI-Natura sertifioitua luonnonkosmetiikkaa

Valmistettu käsityönä Helsingissä

100% Vegaani

KÄYTTÖ
Laita vatiin lämmintä vettä ja lisää jalkakylpytabletti. Voit laittaa jalat heti veteen ja alkaa nauttimaan rentouttavasta hetkestä. Jalkoja ei tarvitse huuhdella jalkakylvyn jälkeen – näin hoitava vaikutus tehostuu.

Vinkki: Voit käyttää tuotetta kylpysuolan tavoin. Laita 1-2 tablettia kylpyveteen ja nauti.

Säilytys: Huoneenlämmössä

Related products