Radiant öljypuhdistuskakku kasvoille, kaikki ihotyypit – Luonkos

21,00 

30% Off

Varasto loppu

Radiant-öljypuhdistuskakku kasvoille on kehitetty kaikille ihotyypeille. Se sopii myös hajusteyliherkille, koska siinä ei ole lisättyjä tuoksuja. Vain luonnolliset raaka-aineet tuoksuvat miedosti. Öljykakku puhdistaa ja hoitaa ihoa. Kermainen koostumus poistaa meikit lempeän tehokkaasti.

Tyrni sisältää mm. B-, E-, ja C-vitamiineja, jotka vahvistavat ihoa ja nopeuttavat sen elpymistä. Sheavoi hoitaa ja pehmentää ihoa tehden siitä joustavan ja ja vahvemman ulkoisia rasituksia vastaan. Aprikoosinkiviöljy on ihoa ravitseva ja hoitava öljy. Kookosöljy ja kaakaovoi auttavat meikin sekä lian poistamista iholta.

Käyttämällä tuotetta päivittäin ihon kosteustasapaino tasoittuu. Epäpuhtaudet voivat aluksi aktivoitua, mutta ihosi rauhoittuu kun se saavuttaa luonnollisen tasapainonsa. Tuotetta voidaan käyttää koko kasvoalueen puhdistamiseen ja se soveltuu myös vedenkestävän silmämeikin poistoon.

Kakut ovat käsityötä, joten siinä saattaa ilmetä erilaisia värisävyjä.

Raaka-aineet ovat 100% luonnollisia, mutta öljypuhdistuskakku on tarkoitettu nautittavaksi ihollasi, ei syötäväksi.

Yksi kakku riittää yleensä noin 2-5 kuukaudeksi, noin 60 käyttökerraksi.

Varasto loppu

Varasto loppu

Luonkos-öljypuhdistuskakku on 4–in–1-tuote joka puhdistaa ihon, poistaa meikin sekä tasapainottaa ja hoitaa ihoasi. Erityisesti herkälle ja kuivalle iholle suunniteltu Radiant puhdistaa sekä hoitaa ihoa. Kermainen koostumus poistaa meikit lempeän tehokkaasti. Tuote soveltuu myös vedenkestävän silmämeikin poistoon.

Kaikki raaka-aineet ovat 100% luonnollisia. Tyrni sisältää mm. B-, E-, ja C-vitamiineja, jotka vahvistavat ihoa ja nopeuttavat sen elpymistä. Sheavoi hoitaa ja pehmentää ihoa tehden siitä joustavan, jolloin se on vahvempi ulkoisia rasituksia vastaan. Aprikoosinkiviöljy on ihoa ravitseva ja hoitava öljy. Kookosöljy ja kaakaovoi auttavat meikin sekä lian poistamista iholtasi.

Käyttämällä tuotetta päivittäin ihon kosteustasapaino tasoittuu. Epäpuhtaudet voivat aluksi aktivoitua, mutta iho rauhoittuu kun se saavuttaa luonnollisen tasapainonsa. Radiant-kakussa ei ole lisättyjä tuoksuja, mutta sen raaka-aineet tuoksuvat tuotteessa miedosti. Sopii tuoksuherkille.

Kakku on tehty käsin, joten siinä saattaa ilmetä erilaisia värisävyjä. Säilytäthän kakut kuivassa paikassa alustalla tai rasiassa ja normaalissa huoneenlämmössä (maks.+25℃). Tämä on tärkeää etenkin kesällä, sillä kakut sisältävät öljyä ja sulavat kuumassa, joten pidäthän ne poissa auringosta.

Yksi kakku riittää yleensä noin 2-5 kuukaudeksi.

 

AINESOSAT:

Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter*, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, 
Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, 
Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Seed Oil*
*Luomulaatuinen

60ml

Kuinka öljykakkua käytetään?

  1. Hiero kakkua kuiviin käsiin
  2. Hiero öljy kuiville kasvoille
  3. Pyyhi öljy lämpimään veteen kastetulla liinalla tai sienellä

Käyttöohje

  1. Hiero kakkua kuiviin käsiin
  2. Hiero öljy kuiville kasvoille
  3. Pyyhi öljy lämpimään veteen kastetulla liinalla tai sienellä

Valmistusaineet

Ainesosat

Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter **, Cocos Nucifera (Coconut) Oil **, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil **, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) **, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Seed Oil **

** Organic ingredients

Related products

Otsikko

Go to Top