Luonkos Radiant -öljypuhdistuskakku kasvoille, kaikki ihotyypit

20,90 

Radiant-öljypuhdistuskakku kasvoille on kehitetty kaikille ihotyypeille. Se sopii myös hajusteyliherkille, koska siinä ei ole lisättyjä tuoksuja. Vain luonnolliset raaka-aineet tuoksuvat miedosti. Öljykakku puhdistaa ja hoitaa ihoa. Kermainen koostumus poistaa meikit lempeän tehokkaasti.

Tyrni sisältää mm. B-, E-, ja C-vitamiineja, jotka vahvistavat ihoa ja nopeuttavat sen elpymistä. Sheavoi hoitaa ja pehmentää ihoa tehden siitä joustavan ja ja vahvemman ulkoisia rasituksia vastaan. Aprikoosinkiviöljy on ihoa ravitseva ja hoitava öljy. Kookosöljy ja kaakaovoi auttavat meikin sekä lian poistamista iholta.

Käyttämällä tuotetta päivittäin ihon kosteustasapaino tasoittuu. Epäpuhtaudet voivat aluksi aktivoitua, mutta ihosi rauhoittuu kun se saavuttaa luonnollisen tasapainonsa. Tuotetta voidaan käyttää koko kasvoalueen puhdistamiseen ja se soveltuu myös vedenkestävän silmämeikin poistoon.

Kakut ovat käsityötä, joten siinä saattaa ilmetä erilaisia värisävyjä.

Raaka-aineet ovat 100% luonnollisia, mutta öljypuhdistuskakku on tarkoitettu nautittavaksi ihollasi, ei syötäväksi.

Yksi kakku riittää yleensä noin 2-5 kuukaudeksi, noin 60 käyttökerraksi.

Käyttöohje

  1. Hiero kakkua kuiviin käsiin
  2. Hiero öljy kuiville kasvoille
  3. Pyyhi öljy lämpimään veteen kastetulla liinalla tai sienellä

Valmistusaineet

Ainesosat

Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter **, Cocos Nucifera (Coconut) Oil **, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil **, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) **, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Seed Oil **

** Organic ingredients

Related products

Go to Top