Pyykinpesuaine Piparminttu, täyttöpakkaus – Ole Hyvä

14,90 

Varasto loppu

Ekologisella ja raikkaalla Pyykinpesuaine Piparmintulla peset pyykin ympäristöystävällisesti ja turvallisesti. Tuote sisältää vain välttämättömiä kasviperäisiä ja luontoon sataprosenttisesti hajoavia raaka-aineita. Yhdestä täyttöpakkauksesta saat noin 40 pesukertaa.

Varasto loppu

Varasto loppu

Raikas ja ekologinen Ole Hyvä Piparminttu Pyykinpesuaine puhdistaa arjessa likaantuneen pyykin ja sopii käsi- sekä konepyykkiin. Tuote ei sisällä valkaisuainetta ja soveltuu siksi parhaiten kirjopyykille, mutta puhdistaa myös normaalilikaisen valkopyykin. Puhtaan pyykin tuoksun antaa luonnollinen eteerinen öljy.

 

30–90 °, kirjopyykille

Annostelu: Pehmeä ja keskikova vesi: käsipesuun noin 0,3 dl 10 litraan vettä, konepesuun noin 0,5 dl 5−6 kg:lle pyykkiä.

 

 

Ainesosat: Kookosöljy-yhdiste 5-15 %, Sokeritensidi < 5 %, Merisuola < 5 %, Kasvipohjainen alkoholi < 5 %, Natriumbentsoaatti < 5 %, Eteerinen öljy < 5 %.

INCI: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauryl Sulfate, Caprylyl/ Capryl Glucoside, Sea Salt, Alcohol, Sodium Benzoate, Mentha Piperita Oil.

 

pH n. 6

Koko 1200ml, yhdestä täyttöpakkauksesta tulee noin 40 pesukertaa

 

Haminalaisessa  perheyrityksessä valmistetut Ole Hyvä tuotteiden miedot, miellyttävät tuoksut tulevat aidoista eteerisistä öljyistä. Kaikki raaka-aineet ovat 100 % kasviperäisiä, biohajoavia, ympäristöystävällisiä ja vegaaneja.

💚 PUHTAAMMAN LUONNON & PAREMMAN TULEVAISUUDEN PUOLESTA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related products

Otsikko

Go to Top