YUMI kovettumahoitopaketti jaloille – lahjakortti, 70min

65,00 

YUMI Feetin ”De Si Jolis Pieds” eli ”kauniit jalat” -kovettumahoito poistaa kovettumia jaloista vain 15 minuutissa erityisten kovettumia liuottavien lappujen avulla. Välittömiä tuloksia antava hoito on kehitetty Ranskassa ja se täyttää tiukat laatuvaatimukset. Tähän hoitoon ihastuu varmasti!

Kovettumahoito sopii erityisen hyvin kovettumien poistoon, kuiville kantapäille, känsille ja pykimille. Huomioithan, että tämä on erikoisjalkahoito, johon ei sisälly jalkakylpyä.

Kovettumahoitopakettiin sisältyy kovettumien poiston lisäksi myös kynsien leikkaus, ohennus ja kynsinauhojen siistiminen.

Huom! Lahjakorttivaihtoehdoista löydät myös pelkän kovettumahoidon (ei sis. kynsiä) ja Yumi Luksus – kovettumahoitopaketin, johon kuuluu kovettumien poisto, kynsien käsittely, lakkaus (haluttaessa) ja kevyt jalkahieronta.

 

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi 24h sisällä tilauksestasi, valitse kassalla toimitustavaksi nouto niin ei tule lisäkuluja.
  • Jos haluat lahjakortin postitettuna valitse kassalla kirje (2e). Lisätietoihin voit merkitä nimen ja osoitteen jos kirje lähetetään suoraan saajalle
  • Lisätietoihin voit liittää myös tervehdyksesi!

Related products

Otsikko

Go to Top