Laadukkaat tuotteet verkkokaupasta

Kivoja tuotteita reilulla kaupalla. Kaikki yhdestä osoitteesta.

Hei, oletko jo tutustunut Saaren Taika Teepuusaippuaan?

Saaren Taika Teepuusaippua auttaa ehkäisemään näppyjä ja muita ihon ongelmia. Se on antibakteerinen, vegaaninen, luonnollinen ja suunniteltu ongelmaisen ihon päivittäiseen pesuun.

Useat vaikeiden iho-ongelmien kanssa vuosiakin kamppaileet ovat saaneet tästä saippuasta avun!

Osta heti!

Featured Products

Must have products from our top sellers

Ihana Sinä

Sinikello Shop on uusi, pieni, mutta pippurinen verkkokauppa, joka on rakentunut Kauneushoitolani Sinikellon yhteyteen Sinua ajatellen. Lähes 24 vuoden kokemus kauneudenhoitoalalta ja asiakastyöstä on auttanut tuotteiden valinnassa. Verkkokaupan valikoimassa on tuotteita, jotka olen itse kokenut hyviksi ja toimiviksi joko omassa käytössäni tai hoitotyössä.

Tänä aikana ala on muuttunut paljon, kosmetiikka luo uutta kokoajan ja voi olla vaikeaa löytää sieltä juuri ne omalle iholle sopivat tuotteet. Autan Sinua mielelläni. Yläpalkin yhteydenottokohdasta voit lähettää kysymyksia liittyen oman ihosi hoitoon ja pyytää neuvoa tuote – ja lahjakorttivalinnoissa. Valitsemalla oikein pystyt hallitsemaan omaa kosmetiikan käyttöäsi ja estämään suuret purkkimäärät. Turhien hankintojen jäädessä vähemmälle tulet jopa säästämään – vähemmän on enemmän.

Ihmiset herkistyvät yhä enemmän tuotteiden ainesosille ja hajusteille. Moni etsiikin mahdollisimman luonnollisia hoitotuotteita, joissa tuotteen toimivuudesta ja tehosta ei ole kuitenkaan tingitty. Synteettisiä kosmetiikkakemikaaleja on helppo välttää siirtymällä sertifioidun luonnonkosmetiikan pariin. Mitä sitten on luonnonkosmetiikka? Luonnonkosmetiikan tuotteet ovat puhtaiden ja tarkkaan valittujen raaka-aineidensa vuoksi hyvin siedettyjä, biohajoavia ja eettisesti sekä ekologisesti valmistettuja – ilman eläinkokeita. Niitä et myöskään välttämättä löydä markettien hyllyiltä, vaan mm. kotimaiset luonnonkosmetiikkavalmistajat kannattavat maamme pienyrityksiä. Tuote voi olla luonnonkosmetiikkaa ilman sertifiointiakin, koska sen hankkiminen tulee pienille yrityksille kalliiksi. Tärkeintä on lukea tuotteen INCI lista, josta näkee mitä tuote sisältää. Verkkokaupan kaikki tuotteet eivät ole luonnonkosmetiikkaa, joukossa on myös ammattisarjojen tuotteita sekä mm. erikoisvoiteita.

Kiteytettynä:

* SinikelloShopista saat laadukkaita, turvallisia, tehokkaita ja toimivia tuotteita sekä hemmottelulahjakortteja Kauneus -ja jalkahoitola Sinikellon palveluihin nopealla toimituksella!

* Vinkkejä ihonhoitoon&apua tuote -ja lahjakorttivalintoihin saat veloituksetta esim. yhteydenottolomakkeen kautta!

*maksamaan pääset turvallisesti verkkokaupan maksuvaihtoehdoilla, joissa yhtenä vaihtoehtona myös Klarna

Olet sydämellisesti tervetullut tutustumaan ❤

Winter Collection

STYLISH AND WARM

VIEW MORE

Spring Collection

BRIGHT AND COLORFUL

VIEW MORE

Autumn Collection

RICH AND COMFORTABLE

VIEW MORE

Best Seller

Must have products from our top sellers

70% Off

Vivamus tempor leo lacus, feugiat
ut magna aliquam erat.

VIEW MORE

Free Shipping

Vivamus tempor leo lacus, feugiat
ut magna aliquam erat.

VIEW MORE

New Arrivals

Brand new products from top designers

Curabitur non tristique tortor. Vestibulum aliquet suscipit ipsum in volutpat. Donec vel lacinia sem, vitae semper nulla. In hac habitasse platea dictumst. Mauris consectetur est et nibh sadip hendrerit bibendum.
Darío Pineda, Theme Fusion
Proin blandit metus vel magna dignissim varius. Morbi enim lorem, sollicitudin vitae ante nec, rutrum venenatis neque. In mi augue, iaculis nec dui ac, condimentum consequat velit. Ut et metus justo.
Lisa Smith, Theme Fusion

From Our Blog

The latest Classic Shop news

Hello world!

huhtikuu 2nd, 2020|1 Comment

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start

FEATURED

ON SALE

TOP RATED

LATEST REVIEWS

BRAND LOGOS

Subscribe now and get special offers