Argan Ruusunmarja Luksus kasvoöljy – Saaren Taika

39,90 

Varasto loppu

Argan Ruusunmarja Luksus kasvoöljy on kuulaan ja sileän ihon salaisuus!

Ihoa hoitava ja rauhoittava öljy palauttaa ihon kimmoisuuden sekä kosteustasapainon. Ylellinen kasvoöljy imeytyy nopeasti ihoon ja  sen jättämä lähes matta pinta tekee ihosta sileän ja antaa sille kosteutetun lempeän tunteen, joka kestää pitkään.

Luonnollinen, vegaaninen, luomu.

Suomessa käsintehtyä, pienissä erissä.

Varasto loppu

Varasto loppu

Argan Ruusunmarja Luksus kasvoöljy on kuulaan ja sileän ihon salaisuus!

 

Tämä hoitava ja rauhoittava öljy palauttaa ihon kimmoisuuden sekä kosteustasapainon. Ylellinen kasvoöljy imeytyy nopeasti ihoon ja  sen jättämä lähes matta pinta tekee ihostasi sileän ja antaa sille kosteutetun lempeän tunteen, joka kestää pitkään.

 

Argan Ruusunmarja Luksus kasvoöljy sisältää yhdistelmän tarkkaan valittuja arvokkaita ja tehokkaita öljyjä.

Helokkiöljyllä on tulehduksia estäviä ominaisuuksia ja sitä on käytetty mm. akneihon hoitoon. Helokkiöljy auttaa ihoa taistelussa ikääntymistä vastaan. Se vähentää ihon sävyeroja ja juonteita sekä edistää solujen uudistumista.

 

Arganöljy on yksi kauneudenhoidon arvokkaimmista öljyistä. Sillä on ihon talintuotantoa tasapainottavia ominaisuuksia ja siksi se sopii hyvin myös rasvaiselle- ja akneiholle. Se on tehokas kosteuttaja ja sen sisältämä E-vitamiini auttaa ihoa suojautumaan auringon aiheuttamalta ihon ennenaikaiselta vanhenemiselta.

Arganöljy auttaa rauhoittamaan ärtynyttä ihoa ja sen ihon elastisuutta parantavien ominaisuuksiensa ansiosta sitä käytetään arpien häivyttämisessä ja taistelussa ikääntymisen näkyviä merkkejä vastaan.

 

Kasvoöljyn sisältämä Jojobaöljy auttaa ihon pintakerroksen kosteustasapainon säilyttämisessä, eikä se jätä tyypillistä öljyistä pintaa ihollesi. Sillä on antimikrobisia ominaisuuksia ja sen sisältämä E-vitamiini toimii antioksidanttina auttaen ihoasi taistelussa ikääntymisen merkkejä vastaan.

Jojobaöljy on helposti imeytyvä, mutta mattapintaisen suojakerroksen jättävä öljy, joka on erittäin hyvin siedettyä ja ihoa rauhoittavaa. Se auttaa ihoasi talintuotannon tasapainottamisessa ja saattaa siksi hillitä myös aknen syntymistä. Sen käytöllä on suotuisia vaikutuksia ihosi kollageenintuotannolle ja se auttaa myös ihosolujesi uudistumisprosesseissa.

 

Luksus kasvoöljy sisältää myös ruusunmarjaöljyä (rosehip), joka tehostaa kasvoöljyn kosteuttavia ominaisuuksia ja auttaa palauttamaan ihon kimmoisuuden. Ruusunmarjaöljy sisältää runsaasti rasvahappoja, A- ja C-vitamiineja. Nämä ainesosat auttavat ehkäisemään tehokkaasti ikääntymisen merkkejä, sekä saattavat vähentävää ihon pigmettiläiskiä. Se auttaa ihohuokosia supistumaan sekä tasoittaa ihon väriä antaen ihollesi kauniin kuulauden.

Luksus kasvoöljy on säilöntäaineeton, lisäaineeton, väriaineeton, 100% luonnollinen, vegaaninen eikä sille tai sen ainesosille ole tehty eläinkokeita. Luksus kasvoöljy valmistuu pienissä erissä käsityönä Saaren Taian Taikatehtaalla Perniössä.

 

Koko: 30ml

Luonnollinen, vegaaninen, luomu

 

Käyttö: Kosteusen voi lukita iholle Argan Ruusunmarja Luksus kasvoöljyn avulla. Sitä voi käyttää heti kasvojen pesun ja hellän kuivaamisen jälkeen, jolloin kasvojen pesun vesikosteus jää kasvoöljyn avulla kosteuttamaan ihoa. Luksus kasvoöljyä voi käyttää myös kosteusvoiteen päällä, jolloin voiteen antama kosteutus lukittuu iholle koko päiväksi. Tai yövoiteen tilalla.

Annostele tippa kämmenelle ja hiero kämmeniäsi ja sormenpäitäsi yhteen, kunnes öljyä on tasainen ohut kerros. Levitä sitten kasvojen iholle pyörivin hierovin liikkein.

 

 

Ingredients: Oenothera biennis (Helokkiöljy), Argania spinosa kernel oil (Arganöljy), Simmondsia chinensis seed oil (Jojobaöljy), Rosehip Rosa Canina Fruit Oil (Ruusunmarjaöljy)

 

 

Valmistaja: Saaren Taika Särkisalo

Valmistettu käsin Perniössä.

 

Related products