Ihana Sinä

Kauneus- ja jalkahoitola Sinikello

Kauneus- ja jalkahoitola Sinikello on lämminhenkinen kauneushoitola, joka on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1996. Liike sijaitsee Alajärven keskustassa Paavolantorin Kauppakeskuksessa.

Sydäntäni lähellä ovat aina olleet jalkahoidot. Säännöllisellä kouluttautumisella ja 24 vuoden työkokemuksella olen ylläpitänyt osaamistani. Haluan auttaa ihmisiä voimaan hyvin ja suuri osa ihmisen hyvinvoinnista alkaa jaloista.

Kasvohoidoissa haluan tarjota asiakkailleni tehokkaan hoidon ja tarkoin valittujen hoitotuotteiden lisäksi myös kokonaisvaltaisen rentoutushetken.

Kaikissa hoidoissa mennään asiakkaan ehdoilla. Joskus hoitoon tulija voi kaivata juttuseuraa, joskus taas tuntea, että haluaisi olla vain puhumatta ja nauttia hetkestä, sekin onnistuu!

Jokainen meistä tarvitsee joskus hetken omaa aikaa ja taito rentoutua on tärkeä osa hyvinvointiamme.

Hoidettuna on hyvä olla ja se palkitsee moninkertaisesti!

SinikelloShop

Sinikello Shop on pieni, mutta pippurinen verkkokauppa.  Verkkokaupan valikoimassa on tuotteita, jotka olen itse kokenut hyviksi ja toimiviksi joko omassa käytössäni tai hoitotyössä.

Vuosien saatossa ala on muuttunut paljon ja kosmetiikka luo uutta koko ajan. Siksi voikin olla vaikeaa löytää sieltä juuri ne omalle iholle sopivat tuotteet.

Autan Sinua mielelläni. Yläpalkin yhteydenottokohdasta voit lähettää kysymyksia liittyen oman ihosi hoitoon. Voit myös pyytää neuvoa tuote – ja lahjakorttivalinnoissa.

Valitsemalla oikein pystyt hallitsemaan omaa kosmetiikan käyttöäsi ja estämään suuret purkkimäärät. Turhien hankintojen jäädessä vähemmälle tulet jopa säästämään – vähemmän on enemmän.

Ihmiset herkistyvät yhä enemmän tuotteiden ainesosille ja hajusteille. Moni etsiikin mahdollisimman luonnollisia hoitotuotteita, joissa tuotteen toimivuudesta ja tehosta ei ole kuitenkaan tingitty. Synteettisiä kosmetiikkakemikaaleja on helppo välttää siirtymällä sertifioidun luonnonkosmetiikan pariin. Mitä sitten on luonnonkosmetiikka? Luonnonkosmetiikan tuotteet ovat puhtaiden ja tarkkaan valittujen raaka-aineidensa vuoksi hyvin siedettyjä, biohajoavia ja eettisesti sekä ekologisesti valmistettuja – ilman eläinkokeita. Niitä et myöskään välttämättä löydä markettien hyllyiltä, vaan mm. kotimaiset luonnonkosmetiikkavalmistajat kannattavat maamme pienyrityksiä. Tuote voi olla luonnonkosmetiikkaa ilman sertifiointiakin, koska sen hankkiminen tulee pienille yrityksille kalliiksi. Tärkeintä on lukea tuotteen INCI lista, josta näkee mitä tuote sisältää. Verkkokaupan kaikki tuotteet eivät ole luonnonkosmetiikkaa, joukossa on myös ammattisarjojen tuotteita sekä mm. erikoisvoiteita.

SinikelloShopista saat laadukkaita, turvallisia, tehokkaita ja toimivia tuotteita sekä hemmottelulahjakortteja Kauneus -ja jalkahoitola Sinikellon palveluihin nopealla toimituksella!

* Vinkkejä ihonhoitoon&apua tuote -ja lahjakorttivalintoihin saat veloituksetta esim. yhteydenottolomakkeen kautta!

*maksamaan pääset turvallisesti verkkokaupan maksuvaihtoehdoilla.

Olet sydämellisesti tervetullut tutustumaan ❤