Aurinkosuoja vartalomaito SPF 50 – Saaren Taika

29,90 

Varasto loppu

Hellävarainen aurinkosuoja, joka hoitaa ihoa syvemmältä.

Aurinkosuoja vartalomaito suojaa ihoa haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä sekä estää niiden aiheuttamia ihovaurioita.

SPF 50, probioottinen. ei nanopartikkeleita, parabeeniton.

Varasto loppu

Varasto loppu

Aurinkosuojamaito sisältää runsaasti luonnollisia kasviöljyjä, jotka ravitsevat ja kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Samalla se tarjoaa suojaa auringon aiheuttamilta haitoilta.

 

Kaakaovoi ja oliiviöljy ovat erinomaisia kosteuttajia, jotka auttavat pitämään ihon pehmeänä ja joustavana. Ne myös auttavat suojaamaan ihoa kuivumiselta ja ylläpitämään sen kosteustasapainoa.

Auringonkukkaöljy sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka auttavat neutraloimaan vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita iholle. Se myös auttaa vahvistamaan ihon suojabarriääriä ja edistää sen terveyttä.

Aloe Vera on erinomainen ihoa rauhoittava ainesosa. Se auttaa kosteuttamaan ihoa syvältä ja rauhoittaa mahdollisia auringon aiheuttamia ärsytyksiä ja punoitusta.

Panthenol on provitamiini B5, joka auttaa kosteuttamaan ja pehmentämään ihoa. Se edistää ihon uudistumista ja auttaa säilyttämään sen elastisuuden.

 

Lisäksi tämä aurinkosuojamaito sisältää näkymätöntä sinkkioksidia, joka ei sisällä nanopartikkeleita ja on luonnollinen aurinkosuoja-aine. Se muodostaa suojan iholle, estäen haitallisten UVA- ja UVB-säteiden tunkeutumisen. Tämä auttaa ehkäisemään auringonpolttamia, ihovaurioita ja ennenaikaista ikääntymistä.

 

Tuotteen koostumusta täydentää Lactobacillus fermentti, joka probioottisena ainesosana auttaa ylläpitämään ihon tasapainoa ja terveyttä.

 

Voit nauttia pehmeämmästä, kosteutetusta ihosta samalla kun pidät huolta sen terveydestä.

 

Käyttö: Levitä vartalomaitoa runsaasti koko vartalolle ja kasvoille 10-15 minuuttia ennen auringolle altistumista. Lisää tarvittaessa erityisesti uinnin, hikoilun tai ihon kuivumisen jälkeen.

Ingredients: Aqua, Theobroma Cacao Seed Butter, Olea Europaea Fruit Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Aloe Barbadensis Extract, Panthenol, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Zinc Oxide, Lacto- bacillus Ferment, Citrus Paradisi Seed Extract.

Parabeeniton

 

Koko: 100ml

Valmistuttaja: Saaren Taika, Särkisalo

Valmistusmaa: Bulgaria

Related products