Footlogix 3+ Vaahtovoide halkeilevalle iholle

Alkuperäinen hinta oli: 22,50 €.Nykyinen hinta on: 19,90 €.

12% Off

Varasto loppu

Footlogix-sarjan tuotteissa käytetyllä Dermal Infusion Technology® (DIT) eli DIT-teknologian avulla vaikuttavat aineet saadaan kulkeutumaan tehokkaasti kaikkiin ihon kerroksiin.

Footlogix 3+ on Vaahtovoide erittäin kuivalle ja halkeilevalle iholle sopii mm. halkeilevien ja kivuliaiden kantapäiden ja kovettumien hoitoon.

Sandaalien ja kankeiden työkenkien käyttö sekä avojaloin kulkeminen aiheuttavat herkästi kovettumia ja kantapäiden halkeilua.

Voide imeytyy nopeasti ja sopii hoitamaan myös diabeetikon herkkää ihoa.

Sisältää urean lisäksi Evening Primrose (iltahelokki)-öljyä, joka korjaa halkeilevan ihon rakennetta.

Koko: 125ml

Varasto loppu

Varasto loppu

Footlogix®-perheen tuotteet perustuvat tieteelliseen tutkimukseen ja ainutlaatuisiin raaka-aineisiin, jotka on kehitetty yhteistyössä lääketeollisuuden, jalkojenhoidon ammattilaisten ja asiakkaiden kanssa.

Footlogix® perheen ammatti -ja jälleenmyyntituotteilla saadaan aikaan mullistavia tuloksia kaikissa jalkojen ihon erilaisissa tilanteissa, olipa sitten kysymyksessä kuivat jalat, monenlaiset ikääntymisen aiheuttamat ongelmat, elämäntapa tai diabetes. Tuotteita on helppo käyttää, niiden hinta/laatusuhde on hyvä ja tulokset ovat näkyviä.

Footlogix®-vaahtovoiteissa käytetään patentoitua Dermal Infusion-teknologiaa, jonka avulla vaikuttavat aineet läpäisevät okasolukerroksen yläpuolisen jyväiskerroksen (Stratum Coreum) ja saavuttavat epidermiksen auttaen säilyttämään ihon lämpötilan ja varmistaen näin aineiden vaikutuksen halutuilla alueilla.

Valmistusaineet

Inci:Aqua, Urea (25 %), Cetearyl Ethylhexanoate, Butane, Stearic Acid, Propylene Glycol, Propane, Triethanolamine, PVP, Polysorbate 20, Dimethicone, Glycerin, Phenoxyethanol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Disodium EDTA, Methylparaben, Tocopheryl Acetate, Propylparaben, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Ubiquinone.

Käyttö

 Ravista purkkia pystyasennossa. Ota kädelle pieni määrä voidetta ja levitä iholle aamuin illoin. Ei jätä ihoa rasvaiseksi.

Related products