Rainforest Oil Serum kasvoöljy – USVA Cosmetics

21,50 

40% Off

Varasto loppu

Rainforest Oil Serum -kasvoöljy on täyteläinen ja ravitseva, mutta ainutlaatuisten aktiiviaineiden takia myös kevyt ja nopeasti imeytyvä. Se sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle, herkälle ja aikuiselle iholle.

Ihoystävällisten öljyjen cocktail auttaa vahvistamaan ihon suojamuuria eli ihoestettä, jolloin kosteuden haihtuminen iholta vähenee.

Varasto loppu

Varasto loppu

Ihastuttava suomalainen luonnonkosmetiikan hajusteeton uutuus!

 

Rainforest Oil Serum -kasvoöljy käyttää sademetsän kasvien voimaa tuomaan pitkäaikaisia hyötyjä ihollesi. Pääraaka-aineena on villinä kasvanut kylmäpuristettu kukuiöljy, joka on ihanteellinen ravinteita kaipaavalle iholle. Kukui- ja makadamiapähkinäöljyjä sisältävä silkinpehmeä seerumi ravitsee, kosteuttaa ja pehmentää, sillä nämä öljyt ovat todellisia omega-3-, 6-, 7- ja 9-tehopaketteja. Kasvoöljy auttaa ihoa selviytymään jokapäiväisistä stressitekijöistä ja suojaa sitä ympäristösaasteilta.

Rainforest Oil Serum -kasvoöljy on täyteläinen ja ravitseva, mutta ainutlaatuisten aktiiviaineiden takia myös kevyt ja nopeasti imeytyvä. Se sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle, herkälle ja aikuiselle iholle. Ihoystävällisten öljyjen cocktail auttaa vahvistamaan ihon suojamuuria eli ihoestettä, jolloin kosteuden haihtuminen iholta vähenee.

 

Vaikuttavat aineet:

Kukuipähkinäöljy – Sisältää erityisen runsaasti Omega-3-, 6- ja 9-rasvahappoja, jotka tekevät siitä tehokkaan kosteuttajan. Poikeuksellisen kevyen ja silkkisen öljyn salaisuus piilee iholle ihanteellisessa rasvahapposuhteessa ja korkeassa A- ja E-vitamiinipitoisuudessa.

Makadamiapähkinäöljy – Yksi rikkaimmista palmitoleiinihapon eli omega-7-rasvapon lähteistä, joita koko kasvikunnassa on. Palmitoleiinihappo on ihomme tärkeä rakennuspalikka ja aktiivinen antimikrobinen aine.

Valkohilpan siemenöljy – Öljyllä on samettinen koostumus ja yksi ainutlaatuisimmista rasvahappoprofiileista kaikista ihonhoidossa käytettävistä öljyistä. Se tukee tervettä ihoa luomalla rasvattoman suojatiivisteen, joka lukitsee kosteuden auttaen pitämään niin kuivan kuin rasvoittuvankin ihon pehmeänä ja kimmoisana.

Skvalaani (oliivista) – Skvalaania löytyy ihmisen ihosta luonnollisesti ja se on oleellinen osa ihon omaa hydrolipidikerrosta, mutta sen tuotanto alkaa heiketä 25-ikävuoden jälkeen. Skvalaani pehmentää ihoa ja on luonnon paras kosteuttaja nuorekkaan kimmoisuuden ylläpitämiseen.

 

Ainesosat:

Kukuipähkinäöljy, valkohilpan siemenöljy, makadamiapähkinäöljy, skvalaani (oliivista), MCT-öljy (kookoksesta), dikaprylyylikarbonaatti, auringonkukkaöljy, E-vitamiini

INCI: Aleurites Moluccana Seed Oil, Limnanthes Alba Seed Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Squalane, Caprylic/ Capric Triglyceride, Dicaprylyl Carbonate, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol

 

Käyttöohje:

Hiero muutama pisara kasvoöljyä puhdistetuille kasvoille ihonhoitorutiinisi viimeisenä vaiheena. Anna öljyseerumin imeytyä hyvin, mikäli lisäät kasvoille meikkiä tai aurinkosuojavoidetta.

 

Rainforest Oil Serum -kasvoöljy sopii päivittäiseen käyttöön osana ihonhoito- ja meikkirutiinia. Öljyseerumilla voit korvata normaalin päivä- tai yövoiteen tai laittaa pari tippaa voiteen joukkoon, tehostaen sen kosteuttavammaksi ja hoitavammaksi.

 

🌿 Mikä tekee Rainforest tuoteperheestä ainutlaatuisen?

Sademetsän aarteita – kestävää kosmetiikkaa

 

Rainforest tuoteperhe perustuu sademetsän kasviuutteiden ja superfoodien voimaan, jotka auttavat palauttamaan ihosi luonnollisen tasapainon. Uskomme, että samantyyppiset ainesosat, jotka ovat hyväksi kehollesi, ovat hyviä myös ihollesi.

Tuotteissa yhdistyvät muun muassa nopeasti imeytyvät, ravinnerikkaat ja rasvahappokoostumukseltaan ihanteelliset kukuipähkinä- ja makadamiapähkinäöljyt.

Related products