Hamam-pyyhe, Hattara-Kahvi, koko 100x180cm, 100% puuvilla – Saaren Taika

28,00 

Varasto loppu

Varasto loppu

Varasto loppu

Turkkilainen ”hamami” on muutakin kuin rantapyyhe. Se on pieneen tilaan menevä, isokokoinen ja imukykyinen! Ja edellä mainituista syistä loistava pyyhe myös salille, retkille, koulureppuun ja matkoille.

Se on myös parempi hiuksille pitkällä aikavälillä, sillä pehmeä puuvillainen hamam-pyyhe kuluttaa hiuksia huomattavasti vähemmän kuin froteepyyhe.

Hellästi kuivaava hamam-pyyhe on myös herkkäihoiselle paras vaihtoehto! Pehmeä hamam-pyyhe on todella imukykyinen, jolloin joudut kuivaamaan itseäsi huomattavasti vähemmän kuin perinteisellä froteepyyhkeellä. Näin herkkä ihosi säästyy liialta ”hankaamiselta” ja voi paremmin.

Itseasiassa! Mitä enemmän tätä pyyhettä pesee, sen pehmeämmäksi ja imukykyisemmäksi se tulee. Tämä pyyhe siis paranee kuluessaan!

Saaren Taika hamam-pyyhkeet ovat Öko-Tex sertifioitua puuvillaa.

Paino 260g

 

VINKKI! HAMAM-PYYHETTÄ VOI KÄYTTÄÄ MYÖS MONEEN MUUHUN

Se sopii kotiin torkkupeitoksi, saunaan laudeliinaksi, se käy pöytäliinaksi, se sujahtaa huiviksi tai rantahameeksi alta aikayksikön, se on oivallinen vauvan viltti, se käy lemmikeille, sen voi taitella istuinaluseksi retkellä, sillä voi suojata nojatuolin tai sohvan, se käy auton penkin suojaksi.

Pyyhe kulkee kevyesti mukanasi  niin uimareissuilla, liikkatunneilla, treeneissä, retkillä kuin kotioloissakin!

Related products