Huonetuoksu Vanilja & Pioni – Saaren Taika

Varasto loppu

Varasto loppu

Ylellinen huonetuoksu Vanilja & Pioni on tuoksultaan makea, kukkainen ja pehmeän raikas. Se luovuttaa hienostunutta tuoksuaan huoneeseen, tehden tilasta miellyttävän ja huolitellun. Huonetuoksu on elegantissa savunharmaassa lasissa, jonka ajaton design sopii niin modernin kuin maalaisromanttisenkin kodin sisustukseen.

 

”Vanilja ja pioni tuoksuvat pehmeästi ja raikkaasti. Tyylikäs lasi antaa täydellisen loppusilauksen.”

 

Huonetuoksun 5 käsinvalmistettua tuoksutikkua ovat ekoystävällistä materiaalia. Huonetuoksu on alkoholiton, jonka vuoksi se on pitkäkestoinen ja riittoisa. Sen tuoksu on peräisin hajuvesien Mekasta Grassesta ja tuoksupohja, johon tuoksut sekoitetaan on biohajoavaa.

Tuoksut ovat syntyneet eteeristen öljyjen (50%) ja korkealaatuisten tuoksuöljyjen (50%) yhdistelmistä.

 

Koko: 200ml

Tuoksun kesto n. 6-12kk

 

Käyttö: Kierrä hopeinen kaulus auki ja poista suojus. Kierrä sen jälkeen hopeinen kaulus takaisin ylellistä ulkonäköä tuomaan. Lisää tuoksutikkuja haluamasi tuoksuvoimakkuuden mukaan. Miedoimman tuoksun saamiseksi voit käyttää vain 1-2 tikkua ja voimakkaan tuoksun aikaansaamiseksi 5 tikkua. Ensimmäisellä käyttökerralla kasta tikut n. minuutin ajaksi ja käännä, jolloin tuoksuneste pääsee leviämään tilaan. Voit jopa jättää tikut kokonaan pois jos niin haluat. Kääntämällä tikkuja säännöllisesti saat voimakkaamman tuoksun tilaasi.

Tuoksutikut (5kpl) on pakattu huonetuoksupakkauksen sisälle, tiukasti rasian nurkkaan.

 

Hajuste sisältää: 4-tert-Butylcyciohexyl

 

Valmistuttaja: Saaren Taika, Särkisalo

Valmistusmaa: Ruotsi

Related products