Mustikkamaito suolasaippua – Onnenpussi

12,50 

Varasto loppu

Varasto loppu

Varasto loppu

Yksi varma kesän merkki on tämän suolasaippuan nostalginen tuoksu, joka tuo mieleen lapsuuden kesät, mustikkamaidon vienon makeuden ja sen vaniljaisen vivahteen ripauksella raikasta omenaa. Ihoa hellivä suloinen Mustikkamaito suolasaippua vie käyttäjänsä retkille lapsuuden kesiin.

 

Onnenpussin suloiset ja hellävaraiset suolasaippuat hellivät ihoa ja ovat iloksi silmälle! Ne ovat ekologisesti ja eettisesti saippuapajalla Pohjois-Karjalassa käsityönä valmistettuja, pullollaan hyvää tekeviä luonnon raaka-aineita -luonnollisesti.

 

Saippuat ovat riittoisia, ne sopivat kasvoille, käsille ja koko vartalolle. Kaikille ihotyypeille, myös kuivalle, kutisevalle, karhealle sekä atooppiselle iholle.

Pehmentävät ihon silkkisen pehmeäksi hellästi kuorien, neutralisoivat hienhajua, vähentävät näppyjen muodostusta.

Saippuoiden sisältämän merisuolan mineraalit auttavat ylläpitämään ihon kosteustasapainoa.

 

NCI/Ingredients: Sodium Chloride (puhdistamaton merisuola), Sodium Cocoate (kookosöljy), Sodium Rapeseedate (rypsiöljy), Aqua (vesi), Sodium Olivate (oliiviöljy), Sodium Castorate (risiiniöljy), Butyrspermum Parkii Butter (shea-/karitevoi), Parfyms (saippuatuoksu), CI 77891, CI 74160, CI 12490 (saippuaväri), limonene*, citral*, citronellol*, geraniol*. *Esiintyy saippuatuoksussa/Inträffar tvål parfyms/Occurs soap parfyms.

Paino 120 g

 

Rakastamme eläimiä, ei eläinkokeita missään vaiheessa! Kaikki tuotteissamme käytetyt raaka-aineet on hankittu tuottajilta, jotka ovat myös sitoutuneet eläinten hyvinvointiin.

Huom! Saippuapakkauksessa kaikki tekstit ovat sekä suomeksi että englanniksi. Pieni perusosa teksteistä myös ruotsiksi.

 

Vegaaninen. Palmuöljytön.

Pakkaus: zero waste (kierrätettävä).

Related products