Lepohetki – ylellinen hoitokokonaisuus – lahjakortti kotihoitotuotteilla, 120min

170,00 

Ylellinen ja rentouttava hoitokokonaisuus kiireisen arjen keskelle!

Mainio valinta myös porukalla synttärisankarille ostettavaksi tai lasten yhteislahjana äidille jne.

Auttaa pysähtymään hetkeen ja hoitaa kuivaa ihoa kokonaisvaltaisesti.

Hänelle, joka ansaitsee hetken lepoa ja rauhaa. Tässä hoidossa lepää sekä keho että mieli! Lämmin hoitopeti, rauhoittava musiikki ja pitkä kasvojen ja päänahan hieronta takaavat lempeän ja ylellisen hoitokokonaisuuden. Hoito sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, hieronnat, kasvonaamion ja loppuvoiteet. Kasvohoidon lomassa kuoritaan, pehmitetään ja hierotaan myös käsien ja jalkojen iho käyttäen ihonhoitoon inspiroituneita SPA -tuotteita, joiden välittömät vaikutukset hoitavat tehokkaasti kuivaa ihoa. Tuotteiden koostumukset sisältävät myös sekoituksen luonnollista alkuperää olevia ainesosia, kuten kosteuttavaa avokadoöljyä, elvyttävää E-vitamiiniä ja ravitsevaa karitevoita.

Kotihoitotuotteiksi asiakas saa mukaansa SPECIALIST MANI PEDI -tuotelinjan tuotteet: erittäin tehokkaasti kosteuttavan jalkavoiteen ja ravitsevan hoitoöljyn kynsille ja iholle.

Tuotteet sisältävät muun muassa arvokasta Sacha Inchi -öljyä, jota on Perussa jo vuosisatoja hyödynnetty kasvojen ja vartalon ihon hoidossa. Ainutlaatuinen Sacha Inchi -öljy sisältää runsaasti tärkeitä Omega-3 ja Omega-6 -rasvahappoja, jotka auttavat vahvistamaan ihoa sekä pehmentävät ja suojaavat ihoa.

Related products