POMEGRANATE LOTION käsi -ja vartalovoide – LYCON

Alkuperäinen hinta oli: 24,20 €.Nykyinen hinta on: 14,50 €.

40% Off

Varasto loppu

Lyconin käsi -ja vartalovoiteessa on ylellinen ja viettelevä sekoitus granaattiomenaa, sheavoita ja jojobaöljyä. Voide saa ihon tuntumaan silkkiseltä ja pehmeältä.

Vegaaninen, gluteiiniton, ei testattu eläinkokeilla.

 

Varasto loppu

Categories:

Varasto loppu

Lycon tuoteperheen käsi -ja vartalovoide on ylellinen ja viettelevä sekoitus granaattiomenaa, sheavoita ja jojobaöljyä. Tuote antaa iholle pehmeän, silkkisen ja sileän tunteen päästä varpaisiin.

 

Nopeasti imeytyvä voide, jonka tarkoin valikoitu koostumus sisältää Pro-vitamiini B5 ja E-vitamiinia. Voide vähentää ikääntymisen merkkejä sekä hoitaa ja suojaa ihoa, samalla kun se hoitaa kynsinauhoja ja kynsiä.

 

Vegaaninen, gluteiiniton, ei testattu eläinkokeilla.

250ml

 

LYCON SPA ESSENTIALS ♥

Kokoelma luonnonmukaisia, teknologisesti kehittyneitä ja korjaavia ihonhoitotuotteita kotikäyttöön: huolehtimaan koko kehosta päästä varpaisiin kauneushoitola hoitojen välillä. LYCON Spa Essentials -sarja tarjoaa ratkaisuja lukuisiin iho-ongelmiin. kuten sisäänpäin kasvaneisiin karvoihin, ihon ennenaikaiseen ikääntymiseen ja ympäristön aiheuttamiin iho-ongelmiin. Hellien ja ravitsevien koostumustensa avulla LYCON Spa Essentials kosteuttaa, suojaa ja pitää ihon parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Related products