Kamomilla Sheavoide – Saaren Taika

49,90 

Varasto loppu

Kamomilla Sheavoide rauhoittaa ärtynyttä ja kutisevaa ihoa. Se on hyvä ihottumien, psoriasiksen, aknen, ekseeman ja ötökänpuremien hoidossa. Sekä parantaa tehokkaasti runsaan käsienpesun aiheuttamia ihovaurioita.

Ei kirvele ja sopii myös lapsille!

Vegaaninen, luonnollinen, luomu.

Varasto loppu

Varasto loppu

Helokkiöljyä, kamomillan- ja laventelin eteeristä öljyä sisältävä Kamomilla Sheavoide rauhoittaa kutisevaa ihoa. Se on erityisen hyvä mm. ihottumien, ötökänpuremien, kutisevan ihon ja näppyjen hoidossa sekä runsaan käsienpesun aiheuttamissa ihovaurioissa.

Voide kosteuttaa ja parantaa ihoa tehokkaasti, ei kirvele ja sopii hyvin myös lapsille!

 

Kamomilla ja laventeli rauhoittavat ja uudistavat rikkoutunutta ihoa.

 

Helokkiöljy vahvistaa ihosoluja ja kosteuttaa ihoa. Vähentää oireita mm. psoriasiksessa esiintyvästä ihon punoituksesta ja kutinasta, joka johtuu ihosolukon nopeasta uudistumisesta. Helokkiöljyllä on myös tulehduksia vähentävä vaikutus.

Sheavoi ravitsee ja auttaa ihoa säilyttämään kosteustasapainonsa. Sen sisältämät luonnollisiset antioksidantit ja tyydyttymättömät rasvahapot auttavat myös taistelussa ikääntymistä vastaan.

* Sheavoita pidetään kosmetiikassa yhtenä parhaimpana hoitona kuivalle, ärtyneelle ja allergiaherkälle iholle. Se lievittää tulehtuneen ihon oireita ja korjaa ihon lipidikerrosten vaurioita. Tieteellisissä tutkimuksissa on sheavoista eristetyillä aineilla (tripertene asetaatti, tripertene cinnamaatti) osoitettu olevan tulehdusta ja kasvaimia estäviä ominaisuuksia*.

Saaren Taika Sheavoissa on tallella kaikki puhtaan karitevoin parantavat ja hoitavat ainesosat. Se ei sisällä mitään jäämiä keinotekoisista kemikaaleista tai puhdistus/valkaisuaineista. Valkaisemattomassa sheavoissa säilyy sen luonnollinen, hieman pähkinäinen tuoksu.

Sheavoita käytetään kasvojen, käsien ja vartalon iholle sekä hiuksille sen erinomaisten kosteuttavien ainesosien vuoksi. Sheavoin tiedetään auttavan mm. ekseeman, psoriasiksen ja aknen hoidossa.

 

Vegaaninen, luonnollinen. luomu.

Koko 100ml

 

Ingredients: Butyrospermum Parkii, Oenothera Biennis Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Anthemis Nobilis Oil, *d-Limonene, *Geraniol, *Linalool (*esiintyy luonnollisesti eteerisissä öljyissä)

Ainesosat: Sheavoi, Helokkiöljy, Laventelin eteerinen öljy, Kamomillan eteerinen öljy Luonnollinen, vegaaninen, luomu

 

Säilytys huoneenlämmössä (n. 18-22 °C)

Käyttö: Ota pieni määrä, n. herneen verran tai vähemmän voidetta sormien väliin ja hiero sormissa tasaiseksi, levitä hyvin ohut kerros paikallisesti ongelma-alueelle, toista tarvittaessa.

 

Valmistaja: Saaren Taika

Valmistettu käsin Särkisalossa

Valmistusaineet

Sheavoi, Helokkiöljy, Laventelin eteerinen öljy, Kamomillan eteerinen öljy

Related products