Pyykinpesuaine Sitruuna – Ole Hyvä

8,90 

Varasto loppu

Ekologisella ja raikkaalla Pyykinpesuaine Sitruunalla peset pyykin ympäristöystävällisesti ja turvallisesti. Tuote sisältää vain välttämättömiä kasviperäisiä ja luontoon sataprosenttisesti hajoavia raaka-aineita. Yhdestä pullosta saat noin 20 pesukertaa.

Varasto loppu

Varasto loppu

Ole Hyvä  Pyykinpesuaine Sitruuna on ekologinen ja raikas. Se  puhdistaa arjessa likaantuneen pyykin ja sopii käsi- ja konepyykkiin. Tuote ei sisällä valkaisuainetta ja siksi se soveltuukin parhaiten kirjopyykille, mutta puhdistaa myös normaalilikaisen valkopyykin. Puhtaan pyykin tuoksun antaa luonnollinen eteerinen sitrusöljy.

 

 

Käyttö: Pehmeä ja keskikova vesi: käsipesuun noin 0,3 dl 10 litraan vettä, konepesuun noin 0,5 dl 5−6 kg:lle pyykkiä.

Pesulämpötilat 30–90 ° kirjopyykille.

 

 

Ainesosat: Kookosöljy-yhdiste 5-15 %, Sokeritensidi < 5 %, Merisuola < 5 %, Kasvipohjainen alkoholi < 5 %, Natriumbentsoaatti < 5 %, Eteerinen öljy < 5 %.

INCI: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauryl Sulfate, Caprylyl/ Capryl Glucoside, Sea Salt, Alcohol, Sodium Benzoate, Citrus Limon Peel Oil.

 

ph noin 6

Koko 600ml, yhdestä pullosta 20 pesukertaa

 

 

Haminalaisessa  perheyrityksessä valmistetut Ole Hyvä tuotteiden miedot, miellyttävät tuoksut tulevat aidoista eteerisistä öljyistä. Kaikki raaka-aineet ovat 100 % kasviperäisiä, biohajoavia, ympäristöystävällisiä ja vegaaneja.

 

💚 PUHTAAMMAN LUONNON & PAREMMAN TULEVAISUUDEN PUOLESTA

Related products

Otsikko

Go to Top