Rainforest Beauty Balm monitoimibalsami – USVA Cosmetics

11,90 

50% Off

Varasto loppu

Silkkisen pehmeä ja ylellisen tuntuinen hajusteeton monitoimibalmi vahvistaa ja tukee ihon omaa suojakerrosta tehokkaasti.

Tämä upean rikas sekoitus sademetsän kasvitiivisteitä antaa iholle sen kaipaamat rasvahapot kukui- ja makadamiapähkinäöljyistä, jotka kosteuttavat intensitiivisesti ihon syvimpiä pintakerroksia. Arvokas kokum ja hoitava sheavoi huolehtivat ihon ravitsemisesta, pehmentämisestä ja suojaamisesta.

Balsami sopii ravitsevaksi yleisvoiteeksi, tehokaaksi yövoiteeksi tai suojaamaan ihoa. Kasvoille, huulille, kynsinauhoille, vartalolle, kantapäihin, auringonpolttamiin…

Varasto loppu

Varasto loppu

Ihanan monikäyttöinen suomalaisen luonnonkosmetiikan uutuus!

 

Silkkisen pehmeä ja ylellisen tuntuinen hajusteeton monitoimibalmi vahvistaa ja tukee ihon omaa suojakerrosta tehokkaasti. Tämä upean rikas sekoitus sademetsän kasvitiivisteitä antaa iholle sen kaipaamat rasvahapot kukui- ja makadamiapähkinäöljyistä, jotka kosteuttavat intensitiivisesti ihon syvimpiä pintakerroksia. Arvokas kokum ja hoitava sheavoi huolehtivat ihon ravitsemisesta, pehmentämisestä ja suojaamisesta.

 

Rainforest Beauty Balm on täydellinen monitoimituote, jota voidaan käyttää sekä kasvoille, että vartalolle ja erityisesti kuiviin paikkoihin kuten kanta- ja kyynerpäihin ja jalkoihin. Helposti levittyvä ja hyvin imeytyvä balmi sopii kaikille ihotyypeille, varsinkin kuivalle iholle. Se on erinomainen myös herkkäihoisille, koska se ei sisällä eteerisiä öljyjä tai muita herkälle iholle ongelmallisia raaka-aineita.

 

Balsami sopii ravitsevaksi yleisvoiteeksi, tehokaaksi yövoiteeksi tai suojaamaan ihoa viimalta ja pakkaselta. Voit käyttää Rainforest Beauty Balmia myös hoitavana kynsibalsamina, kasvojen korostamiseen tai vaikka apuna auringonpolttamiin olkapäihin.

 

Vaikuttavat aineet:

Kukuipähkinäöljy – Sisältää erityisen runsaasti omega-3, 6 -ja 9-rasvahappoja, jotka tekevät siitä tehokkaan kosteuttajan. Poikkeuksellisen kevyen ja silkkisen öljyn salaisuus piilee iholle ihanteellisessa rasvahapposuhteessa ja korkeassa A -ja E -vitamiinipitoisuudessa.

Makadamiapähkinäöljy – Yksi rikkaimmista palmitoleiinihapon eli omega-7-rasvahapon lähteistä, joita koko kasvikunnassa on. Palmitoleiini on ihomme tärkeä rakennuspalikka ja aktiivinen antimikrobinen aine.

 

Kokumvoi – Yksi ravintotiheimmistä kasviperäisistä voista. Estää ihon kuivumista ja juonteiden muodostumista. Vähentää ihosoujen rappeumaa ja palauttaa joustavuutta.

 

Valkohilpan siemenöljy – Öljyllä on samettinen koostumus ja yksi ainutlaatuisimmista rasvahappoprofiileista kaikista ihonhoidossa käytettävistä öljyistä. Se tukee tervettä ihoa luomalla rasvattoman suojatiivisteen, joka lukitsee kosteuden auttaen pitämään niin kuivan kuin rasvoittuvankin ihon pehmeänä ja kimmoisana.

 

Sheavoi – Ihoa erityisen hoitava ja ravitseva. Sisältää paljon triterpeenialkoholeja, jotka edistävät ihon elastisuutta ja torjuvat kollageenin ja elastaanin häviämistä ihossa.

 

Käyttöohje: Hiero hellävaraisesti balmia ihoalueille, jotka ovat alttiita kuivumiselle tai juonteille. Saat parhaan hyödyn irti kun levität balmin iholle suihkun tai kylvyn jälkeen kun iho on vielä hieman kostea.

 

Ainesosat: Makadamiapähkinäöljy, kukuipähkinäöljy, Vernissapuun vaha, valkohilpan siemenäljy, kokumvoi, sheavoi, skvalaani (oliivista), MCT-öljy (kookoksesta), dikaprylyylikarbonaatti, auringonkukkaöljy, E-vitamiini

 

INCI: Makadamia Ternifolia Seed Oil, Aleurites Moluccana Seed Oil, Rhus Verniciflua Peel Cera, Limnanthes Alba Seed Oil, Garcinia Indica Seed Butter, Butyrospermum Parkii Butter, Squalane, Caprylic / Capric Triglyceride, Dicaprylyl Carbonate, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol

 

 

Mikä tekee Rainforest tuoteperheestä ainutlaatuisen?

 

Rainforest tuoteperhe perustuu sademetsän kasviuutteiden ja superfoodien voimaan, jotka auttavat palauttamaan ihosi luonnollisen tasapainon. Uskomme, että samantyyppiset ainesosat, jotka ovat hyväksi kehollesi, ovat hyviä myös ihollesi.

Tuotteissa yhdistyvät muun muassa nopeasti imeytyvät, ravinnerikkaat ja rasvahappokoostumukseltaan ihanteelliset kukuipähkinä- ja makadamiapähkinäöljyt.

 

 

 

 

 

 

Related products