Ultraäänipuhdistus kasvohoito – lahjakortti, 75min

75,00 

Ultraäänikasvohoito on kivuton tapa saada kasvojen iho puhdistettua. Ei mekaanista ärsytystä, ei ikävää nipistelyä. Puhdistuksessa käytetään ultraäänen tehoa, jonka ääniaallot nostavat ihon pintakerroksissa olevat epäpuhtaudet pintaan. Hoidon jälkeen iho tuntuu raikkaalta ja puhtaalta.

Ultraäänipuhdistus on tehokas syväpuhdistava  ja kuoriva laitehoito kasvojen iholle. Hyvä vaihtoehto mekaaniselle puhdistukselle sillä se sopii myös herkälle ja ohuelle iholle.

Ultraäänipuhdistus hyödyntää ultraääni -ja mikrovirtateknologiaa, joka yhdessä puhdistusnesteen kanssa liuottaa huokosiin kertynyttä kuollutta pintasolukkoa ja sarveistumaa.

Kasvohoidossa iho kuoritaan ja pudistetaan tehokkaasti hoitopään avulla. Hoidon lopuksi iholle levitetään sen tarpeiden mukainen naamio ja loppuvoiteet.

Hoidon jälkeen iho on puhdistettu, kosteutettu ja kirkkaampi. Myös hoitotuotteet imeytyvät iholle paremmin.

 

  • Voit noutaa lahjakortin liikkeestä Alajärven Paavolantorilta
  • Saat lahjakortin sähköpostiisi 24h sisällä tilauksestasi, valitse kassalla toimitustavaksi nouto niin ei tule lisäkuluja.
  • Jos haluat lahjakortin postitettuna valitse kassalla kirje (2e). Lisätietoihin voit merkitä nimen ja osoitteen jos kirje lähetetään suoraan saajalle
  • Lisätietoihin voit liittää myös tervehdyksesi!

Related products