Jalkavoiteet -ja vaahdot, raspit, hohkakivet ym.

 • Footlogix tuotesarjan laadukas 2-puolinen jalkaviila kotikäyttöön. Ei riko ihoa. Kevyt käyttää, hyvin käteen sopiva varsi. Materiaalina korkealaatuinen ruostumaton teräs.
 • kaurilan Saunan raikas Appelsiini jalkavoide pitää jalat raikkaina samalla pehmentäen jalkapohjien ihoa. Luonnonkosmetiikkaa, valmistettu Suomessa. Mukana tulee ihana esite tuotteesta.
 • ALE!
  Footlogix-sarjan tuotteissa käytetyllä Dermal Infusion Technology® (DIT) eli DIT-teknologian avulla vaikuttavat aineet saadaan kulkeutumaan tehokkaasti kaikkiin ihon kerroksiin. Footlogix 3+ on Vaahtovoide erittäin kuivalle ja halkeilevalle iholle sopii mm. halkeilevien ja kivuliaiden kantapäiden ja kovettumien hoitoon. Sandaalien ja kankeiden työkenkien käyttö sekä avojaloin kulkeminen aiheuttavat herkästi kovettumia ja kantapäiden halkeilua. Voide imeytyy nopeasti ja sopii hoitamaan myös diabeetikon herkkää ihoa. Sisältää urean lisäksi Evening Primrose (iltahelokki)-öljyä, joka korjaa halkeilevan ihon rakennetta. Koko: 125ml
 • Iloiset varpaat Formula on sienikynnen desinfiointiin tarkoitettu liuos, joka tehoaa yleisimpin sienilaatuihin.
 • TILAUSTUOTE, toimitus noin 1-2 viikkoa.   - Kiinnittyvät ihoon itsestään - Käytä esim. Vaivaisenluun suojana - CE -merkitty tuote     Iloiset varpaat -geelituotteet ovat monipuolisia ja ne parantavat elämänlaatua. Tuotteet ovat pestäviä sekä uudelleen käytettäviä. Ne ovat dermatologisesti testattuja, hajuttomia sekä diabeetikoille sopivia. Tuotteissa käytetyt silikonit ja mineraaliöljyt ovat lääketieteellistä laatua.   ILOISET VARPAAT GEELITUOTTEET TUTKITUSTI: – SUOJAAVAT ihoa hankaukselta, vaimentavat iskua ja lievittävät kipua. – KORJAAVAT lieviä virheasentoja. – HOITAVAT kuivaa ihoa.
 • ALE!
  Nopea apu kipeisiin kantapäiden halkeamiin! Soveltuu myös mm. kipeisiin sormenpäiden halkeamiin. Todella hyvä tuote jalkojen ihon kunnon ylläpitoon ja halkeamien ennaltaehkäisyyn.
 • ALE!

  Jalkadeospray – Laufwunder

  14,30 
  Viilentävä ja virkistävä jalkadeodorantti tuo pitkäaikaista raikkautta jaloille! Luonnollisina viilentävinä ainesosina mentoli ja kamferi.
 • Eco Max jalkaharja soveltuu sekä märkä- että kuivakäyttöön. Se on tehty käsityönä valkaisemattomasta kookoskuidusta. Tehokkaan jalkakuorinnan aikaan saamiseksi, käytä suosikkisaippuaasi ja harjaa voimakkaasti poistaaksesi kuiva ja kovettunut iho!   Harjan hoito: Ravista ylimääräinen vesi ja ripusta kuivumaan. Älä jätä puukahvaa veteen tai kosteaan paikkaan pitkäksi aikaa.
 • ALE!
  Raikkaat Kaurilan Saunan Appelsiini jalkakylpytabletit pehmentävät ja virkistävät jalat ja ilahduttavat söpöydellään. Luonnonkosmetiikkaa, valmistettu Suomessa. Mukana tulee ihana esite tuotteesta.
 • ALE!
  Myös hajusteeton tuote voi olla kaunis, kuten nämä jalkakylpytabletit. Kaurilan Saunan jalkakylpytabletit pehmentävät ja virkistävät väsyneemmätkin jalat ja ilahduttavat söpöydellään. Luonnonkosmetiikkaa, valmistettu Suomessa. Mukana tulee ihana esite tuotteesta.
 • ALE!
  Raikkaat Kaurilan Saunan jalkakylpytabletit pehmentävät ja virkistävät jalat ja ilahduttavat söpöydellään. Isompi pakkaus Kimarasta sisältää 9 erilaista jalkakylpyä, joilla hurmaat itsesi ja läheisesi! Luonnonkosmetiikkaa, valmistettu Suomessa. Mukana tulee ihana esite tuotteesta.
 • ALE!
  Raikkaat Kaurilan Saunan Piparminttu jalkakylpytabletit pehmentävät ja virkistävät jalat ja ilahduttavat söpöydellään. Luonnonkosmetiikkaa, valmistettu Suomessa. Mukana tulee ihana esite tuotteesta.

Otsikko

Go to Top