Vartaloharja kookoskuitu kädensijalla, iso koko – Eco Max

15,30 

30% Off

Varasto loppu

Eco Max vartaloharjassa on keskiluja kasvikuitu, joka on täydellinen käytettäväksi vartaloharjana sekä märkänä kylpy-suihkuharjana.

Harja on käsintehty luonnollisesta sisal-kuidusta.  Kookoslankakahva tarjoaa pitävän otteen harjasta ja harja on helppo ripustaa kuivumaan puuvillalenkistä, kun se on pesty.

Mitat: 25 x 10 x 5 cm

Varasto loppu

Varasto loppu

Eko Max vartaloharjassa on keskiluja kasvikuitu, joten se on täydellinen käytettäväksi vartaloharjana sekä märkänä kylpy-suihkuharjana.

Harja on käsintehty luonnollisesta sisal-kuidusta.  Kookoslankakahva tarjoaa pitävän otteen harjasta ja harja on helppo ripustaa kuivumaan puuvillalenkistä, kun se on pesty

Kuivaharjaus on luonnollinen tapa kuoria ihoa kevyesti tehostaen samalla verenkiertoa ja stimuloiden lymfaattista järjestelmäämme.

 

Eco Max -harjat ovat Vegan Society -rekisteröityjä, biohajoavia, kemikaalittomia ja vastullisesti käsityönä Sri Lankassa valmistettuja. Täysin muoviton vaihtoehto – ei erillistä tuotepakkausta.

Harjan hoito: Pidä harja raikkaana ja puhtaana. Pese säännöllisesti luonnollisella antiseptisella aineella ja kuivaa ilmavasti. Älä jätä kosteaan paikkaan tai veteen pitkäksi ajaksi, koska tiukasti kudottu kahva saattaa imeä kosteutta itseensä.

Mitat: 25 x 10 x 5 cm

 

 

 

Related products