Palm-vartaloharja – Eco Max

9,90 

Varasto loppu

Eco Max Palm vartaloharjassa on keskivahva harjas sisal-kasvikuitua Se soveltuu erinomaisesti suihkussa koko vartalon pesusieneksi/-harjaksi. Se on käsintehty luonnollisesta sisal-kuidusta, eräänlaisesta kaktuksesta. Tässä harjassa on  keskivahva kasvikuitu, ja se soveltuu erinomaisesti suihkussa koko vartalon pesusieneksi/-harjaksi.

Käytä yhdessä suosikkisaippuasi kanssa saadaksesi aikaan täydellisen vaahdon koko vartalolle!

Varasto loppu

Varasto loppu

Eco Max Palm vartaloharja soveltuu käytettäväksi sekä märkä-, että kuivaharjana. Se on käsintehty luonnollisesta sisal-kuidusta, eräänlaisesta kaktuksesta. Tässä harjassa on  keskivahva kasvikuitu, ja se soveltuu erinomaisesti suihkussa koko vartalon pesusieneksi/-harjaksi. Käytä yhdessä suosikkisaippuasi kanssa saadaksesi aikaan täydellisen vaahdon koko vartalolle.

Eco Max -harjat ovat Vegan Society -rekisteröityjä, biohajoavia, kemikaalittomia ja vastullisesti käsityönä Sri Lankassa valmistettuja.

Täysin muoviton vaihtoehto – ei erillistä tuotepakkausta.

 

Harjan hoito: Pidä harja raikkaana ja puhtaana. Pese säännöllisesti luonnollisella antiseptisella aineella ja anna kuivua ilmavasti. Älä jätä kosteaan paikkaan tai veteen pitkäksi ajaksi.

 

 

 

Related products