• ALE!
  Helokkiöljyä, kamomillan -ja laventelin eteeristä öljyä sisältävä Kamomilla Sheavoide rauhoittaa tehokkaasti kutisevaa ihoa ja sopii myös lapsille! Erityisen hyvä ihottumille, ötökänpuremiin, psoriasis sekä akne -ja ekseema ihoille.
 • Luonnollisen Aloe Retinoli superseerumin ominaisuudet on saatu aikaan seerumin sisältämillä hedelmä -ja kasviuutteilla, jotka kohottavat ja kirkastavat ihoa. Parasta kuivalle, elottomalle ja väsyneelle iholle, mutta soveltuu oivallisesti aivan kaikille ihotyypeille! Seerumissa on käytetty avokadoöljyä, joka sisältää runsaasti retinolia ja beetakaroteenia.  Avokadoöljy rauhoittaa kutiavaa ihoa, auttaa halkeilevaa ihoa paranemisprosessissa sekä kosteuttaa tehokkaasti kuivaa ihoa.
 • ALE!
  Kaurilan Saunan Alpppiruusu Vartalovoi palkittiin yhtenä parhaista luonnonkosmetiikkatuotteista vuonna 2022! Sen sisältämä yhdistelmä valikoituja kasviöljyjä hoitaa ja hellii ihoa.
 • Lycon voiteessa on tieteellisesti kehitetty koostumus vähentämään karvankasvua. Sisältää papaijaa ja chaparral-uutetta. Vegaaninen, gluteiiniton, ei testattu eläinkokeilla.
 • ALE!
  Nopea apu kipeisiin kantapäiden halkeamiin! Soveltuu myös mm. kipeisiin sormenpäiden halkeamiin. Todella hyvä tuote jalkojen ihon kunnon ylläpitoon ja halkeamien ennaltaehkäisyyn.
 • ALE!

  Suojakertoimen SPF 50 sisältävä hyaluronihappo Anti-age päivävoide estää jopa 98% auringon haitallisista säteistä!

  Saaren Taika Ecolution Anti-age päivävoide suojakertoimella saa ihon tuntumaan silkkiseltä ilman tukkoista tunnetta iholla. Voiteen kermainen koostumus tuntuu ylelliseltä iholla jättämättä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Runsaasti hyaluronihappoa sisältävä päivävoide antaa suojaa sekä auringon UVA-, että UVB säteitä vastaan.   Korkealuokkainen päivävoide sisältää runsain määrin C -ja E -vitamiineja, jotka suojaavat ihoasi mm. auringon ja ilmansaasteiden aiheuttamilta vaurioilta sekä ihon ennenaikaiselta vanhenemiselta.  

 • Hurmaava kukkaistuoksu, joka on yhtä aikaa pehmeän raikas, mutta myös kevyesti houkuttavan makea. Ihastus suolasaippua on lempeästi hoitava suloisuus ihaniin hemmotteluhetkiin. Ihana lahja! Vegaaninen, palmuöljytön, käsintehty, kotimainen. Pakkaus kierrätettävä.
 • Anti-bump - vaahtogeeli on vahvistettu salisyylihapolla, kemiallisesti kuorivalla supersankarilla. Tuote rauhoittaa sisäänkasvaneita karvoja, höylätessä ärsyyntynyttä ihoa sekä muita näppyjä.
 • Rajoja rikkova spray-koostumus kasvoille ja vartalolle sisäänpäin kasvaneiden karvojen ehkäisyyn! On tärkeää kuoria ihoa säännöllisesti, jottei ihon kuollut pintakerros estä karvan kasvua ihon pintaan Sisältää salisyylihappoa, maitohappoa, allatoiinia sekä etelänarnikkia. Vegaaninen, gluteiiniton, ei testattu eläinkokeilla.

Otsikko

Go to Top