• Lycon voiteessa on tieteellisesti kehitetty koostumus vähentämään karvankasvua. Sisältää papaijaa ja chaparral-uutetta. Vegaaninen, gluteiiniton, ei testattu eläinkokeilla.
  • Anti-bump - vaahtogeeli on vahvistettu salisyylihapolla, kemiallisesti kuorivalla supersankarilla. Tuote rauhoittaa sisäänkasvaneita karvoja, höylätessä ärsyyntynyttä ihoa sekä muita näppyjä.
  • Rajoja rikkova spray-koostumus kasvoille ja vartalolle sisäänpäin kasvaneiden karvojen ehkäisyyn! On tärkeää kuoria ihoa säännöllisesti, jottei ihon kuollut pintakerros estä karvan kasvua ihon pintaan Sisältää salisyylihappoa, maitohappoa, allatoiinia sekä etelänarnikkia. Vegaaninen, gluteiiniton, ei testattu eläinkokeilla.
  • Lyconin käsi -ja vartalovoiteessa on ylellinen ja viettelevä sekoitus granaattiomenaa, sheavoita ja jojobaöljyä. Voide saa ihon tuntumaan silkkiseltä ja pehmeältä. Vegaaninen, gluteiiniton, ei testattu eläinkokeilla.  
  • ALE!
    Silkkisen pehmeä ja ylellisen tuntuinen hajusteeton monitoimibalmi vahvistaa ja tukee ihon omaa suojakerrosta tehokkaasti. Tämä upean rikas sekoitus sademetsän kasvitiivisteitä antaa iholle sen kaipaamat rasvahapot kukui- ja makadamiapähkinäöljyistä, jotka kosteuttavat intensitiivisesti ihon syvimpiä pintakerroksia. Arvokas kokum ja hoitava sheavoi huolehtivat ihon ravitsemisesta, pehmentämisestä ja suojaamisesta. Balsami sopii ravitsevaksi yleisvoiteeksi, tehokaaksi yövoiteeksi tai suojaamaan ihoa. Kasvoille, huulille, kynsinauhoille, vartalolle, kantapäihin, auringonpolttamiin...

Otsikko

Go to Top