Diamond Lifting erikoiskasvohoito – lahjakortti, 1h45min

99,00 

Ylellinen, hemmotteleva ja tehokas kasvohoito, joka napakoittaa ihoa välittömästi. Hieronta ja ylelliset raaka-aineet hyväilevät aisteja. Luonnosta saatava jauhettu timantti  saa ihon hehkumaan välittömästi kasvohoidon jälkeen. Siksi se on hyvä valinta myös tuhkimo- hoidoksi ennen juhlia!

Ylellinen Bielendan Diamond Lifting -kasvohoito on kiinteyttävä hoito aikuiselle iholle, jossa esiintyy kiinteyden puutetta, juonteita, ryppyjä sekä elottomuutta. Hoito kiinteyttää, silottaa, lisää ihon elastisuutta, vähentää väsymyksen merkkejä ihossa, tasoittaa ihon väriä sekä parantaa ihon kosteuspitoisuutta. Kaksivaiheinen kasvonaamio napakoittaa ihoa jo ensimmäisellö hoitokerralla. Hyvä valinta siis myös ennen juhlia otettavaksi!

Hoitoon sisältyy: pintapuhdistus, kuorinta (myös kaulan ja decolteen alue), lämpimät pyyhekompressit, hieronta uudistavalla öljyhierontavoiteella. Seerumi, Timantti – merilevänaamio, voidemainen kohottava Timantti – kasvonaamio. silmänympärysvoide ja kohottava Timanttivoide kasvoille, kaulalle ja decolteelle.

 

 

  • Saat lahjakortin sähköpostiisi 24h sisällä tilauksestasi, valitse kassalla toimitustavaksi nouto niin ei tule lisäkuluja.
  • Jos haluat lahjakortin postitettuna valitse kassalla kirje (2e). Lisätietoihin voit merkitä nimen ja osoitteen jos kirje lähetetään suoraan saajalle
  • Lisätietoihin voit liittää myös tervehdyksesi!

Related products

Otsikko

Go to Top