Lift & Glow erikoiskasvohoito -lahjakortti, 80min

89,00 

Bielendan uutuushoito on suunniteltu iholle, joka kaipaa tehokasta anti-ageing vaikutusta. Välittömästi näkyvät tulokset jo ensimmäisellä hoitokerralla. Heleä, sädehtivä ja hehkuunsa palautunut iho. Innovatiiviset raaka-aineet ja trendikkäät tuotekoostumukset.

UUTUUS! Ylellinen Lift & Glow kasvohoito kirkastaa, heleyttää ja kohottaa ihoa tehokkaasti. Ihana hoito ennen juhlia tai ihan milloin vain! Yksittäisenä -tai sarjahoitona. Hoito on saanut inspiraationsa japanilaisesta kauneudenhoidosta. Perinteinen japanilainen kauneusihanne on kuulas, siloisa ja hyvin hoidettu. Juuri tällaisen lopputuloksen uutuushoito tarjoaa jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Hoitosarjana on Bielenda ja hoito sisältää ihanan kasvohieronnan! Hoidon kesto 80 min.

 

  • Voit noutaa lahjakortin liikkeestä Alajärven Paavolantorilta
  • Halutessasi saat lahjakortin sähköpostiisi 24h sisällä tilauksestasi, valitse kassalla toimitustavaksi nouto niin ei tule lisäkuluja. Ja merkitse vielä lisätietoihin sähköpostilla.
  • Jos haluat lahjakortin postitettuna valitse kassalla kirje (2e). Lisätietoihin voit merkitä nimen ja osoitteen jos kirje lähetetään suoraan saajalle
  • Lisätietoihin voit liittää myös tervehdyksesi!

Related products