Timanttikuorinta kasvohoito – lahjakortti, 75min

75,00 

Timanttihiontalaite yhdistää täsmähieronnan aidoilla laserleikatuilla timanttihoitopäillä ja säädettävän imun, joka stimuloi verenkiertoa ja optimoi samalla hoidon kuorivaa tehoa. Hoito poistaa kuolleet ihosolut, stimuloi terveiden solujen toimintaa sekä lisää kollageenin ja elastiinin tuotantoa.

Timanttikuorinta on tehokas ihoa kirkastava, puhdistava ja uudistava laitehoito kasvojen ja kaulan iholle iholle, joka kuorii hellävaraisesti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta. Hoito kirkastaa ihoa tehden siitä sileämmän näköisen ja mahdollistaa hoitoaineiden paremman imeytymisen. Hoitoon sisältyy timanttikuorinnan lisäksi pintapuhdistus, kasvovesi, naamio, seerumi ja hoitovoiteet, jotka valitaan aina yksilöllisesti ihotyypin mukaan.

 

  • Voit noutaa lahjakortin liikkeestä Alajärven Paavolantorilta.
  • Saat lahjakortin sähköpostiisi 24h sisällä tilauksestasi, valitse kassalla toimitustavaksi nouto niin ei tule lisäkuluja.
  • Jos haluat lahjakortin postitettuna valitse kassalla kirje (2e). Lisätietoihin voit merkitä nimen ja osoitteen jos kirje lähetetään suoraan saajalle
  • Lisätietoihin voit liittää myös tervehdyksesi!

Related products